header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Algemeen

Begeleiding H1 stopt aan het eind seizoen!

Nieuws afbeelding 7-4-2022

Afgelopen weekend is bekend geworden dat Jeroen (6 seizoenen H1) en Olaf (4 seizoenen H1) na dit seizoen zullen gaan stoppen bij Heren 1. Vorige week is het bestuur hiervan op de hoogte gesteld.

 

Jeroen heeft de afgelopen 2 maanden goed nagedacht over het volgende seizoen. "Begin februari is bekend geworden dat mijn zoon Sebastian in augustus bij mij komt wonen (hij woont nu in Italië) en in Hilversum naar de middelbare school zal gaan. Hierdoor verandert er veel voor mij en zie ik mezelf komend seizoen niet meer elke zondag op het veld staan. Ik vind het onwijs jammer te moeten stoppen met Heren 1, het is een fantastische groep mannen, maar ik ben er ook van overtuigd dat het goed is dat er na 6 seizoenen eens een ander gezicht voor de groep staat. Gelukkig ga ik wel door met al mijn andere werkzaamheden binnen deze mooie club.”

 

Olaf had al vaker aangegeven dat het zijn laatste seizoen zou worden. "Door corona heb ik het afscheid al 2x uitgesteld, omdat we graag op een normale manier een seizoen af wilden maken. Nu is het weer tijd om op zondag leuke dingen te doen met het gezin. Mijn doel, kennis opdoen om de talentvolle jeugd van De Mezen verder te helpen, is bereikt. Daar wil ik iedereen voor bedanken. "

 

Het bestuur is Jeroen en Olaf zeer dankbaar voor hun werkzaamheden de afgelopen jaren, wat bijvoorbeeld heeft geresulteerd in promotie naar en handhaving in de 2de klasse. Maar ook in een sport cultuur die passend is voor een team op dit niveau.

 

MHC De Mezen heeft ondertussen het traject opgestart op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor Heren 1.