header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

G-hockey

Eerste wedstrijd G1

Nieuws afbeelding 26-11-2022
Vandaag was het zover voor ons G1 team!

Het was vroeg vandaag, voor sommigen wel heel erg vroeg. Harderwijk sliep nog. Maar de G-hockeyers waren er klaar voor. Om 7:45 uur vertrokken hockeyers samen met hun vele supporters richting Apeldoorn om daar hun eerste wedstrijd te spelen tegen Ares.

Hier trainen de hockeyers elke woensdag avond hard voor en om dan eindelijk te laten zien wat onze spelers kunnen is dan best spannend.

Bij Ares werden vriendelijk onthaald door het G-hockeyteam en de scheidsrechters 👍🏼. En werden de spelers gerustgesteld dat het echt een leuke en leerzame wedstrijd ging worden.

Na het inspelen was het tijd voor het eerste fluitsignaal. Bijna het hele team had nog nooit eerder een wedstrijd gespeeld en wisten nog niet zo goed wat ze moesten doen. Maar…. Dat hadden ze snel door! Wat een top team. Veel enthousiasme op het veld. Als een dolle verdedigen en proberen aan te vallen. En als beloning voor het harde werk kon Fabian nog een bal langs de keeper van Ares krijgen!!! Er waren nog wat kansen maar helaas… Ares was heel goed en mezen keeper Alex heeft heel wat ballen tegengehouden.Eindstand 4-1, maar wat hebben de G-hockeyers laten zien dat ze kanjers zijn. Dit belooft wat voor de toekomst 🏆

En dank je wel Ares G-hockey voor de leuke en leerzame wedstrijd! Zien jullie graag in Harderwijk!

Aanstaande zaterdag 3-12 09:00 onze tweede oefenwedstrijd, thuis tegen Almere! Kom ons aanmoedigen!