header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Sponsors

Bericht vanuit de sponsorcommissie

Nieuws afbeelding 15-9-2023

Sponsorcommissie & Wedstrijdshirts

 

De sponsorcommissie heeft het boekwerk voor dit seizoen alweer helemaal af. Zit je er zelf over te denken om te sponsoren, of ken je mensen voor die wat zou zijn: stuur het bijgevoegde overzicht gerust door!

 

Wedstrijdkleding

 

Helaas is het niet gelukt om de nieuwe wedstrijdshirts geleverd te krijgen voor de seizoenstart maar ze zijn inmiddels wel gearriveerd op de club. De kledingcommissie is heel hard bezig om alles uit te zoeken en de nieuwe teamtassen gereed te maken. Maar omdat de maatvoering waarop de bestelling gebaseerd is al (heel) erg lang geleden is doorgegeven, merken we nu al dat niet alles helemaal klopt. De commissie houdt ook bij welke kledingstukken eventueel missen en wat er dus moet worden bijbesteld. We rekenen op jullie begrip.

Binnenkort zal de kledingcommissie communiceren over een wisselmoment van de wedstrijdshirts en wanneer dus iedereen in de nieuwe kleding kan lopen. Sneak Preview van de shirts in de bijlagen!

 

In de Clubshop van MHC De Mezen op de site van Hockey Direct zijn de nieuwe sokken, de broekjes, rokjes en andere kleding te bestellen met het Mezen logo. De Mezen - Verenigingen - HockeyDirect.nl

De oude kleding zal worden gerecycled, hiervoor wordt een kledingcontainer bij de Mezen geplaatst.

 

Teamkleding

 

Op de website van de Mezen staan de documenten voor het bestellen van teamkleding. De pas sets voor de teamkleding zijn inmiddels op de club aanwezig. Om te passen, kan je een mailtje sturen naar Jeroen Jense ([email protected]) met daarin aangegeven welke kleding je op welk moment zou willen passen.

 

Onderstaande passets zijn beschikbaar.

- Reece Rise trainingsshirt Meisjes en Dames

- Reece Rise trainingsshirt Jongens en Heren, dit is tevens het keepersshirt

- Reece Premium Full Zip Top trainingsjasje Junior en Heren (Unisex)

- Reece Premium Full Zip Top trainingsjasje Dames

- Reece Icon TTS Broek Junior en Heren (Unisex)

- Reece Icon TTS Broek Dames

- Reece Studio Hoodie Junior en Senior

 

Graag de kleding na het passen weer in de juiste bak opruimen. Passen kan tot en met 8 oktober 2023, daarna worden de passets weer geretourneerd. Dus ook als je nog geen sponsors voor je team hebt kunnen regelen, raden we je aan om met je team al te gaan passen.

 

Er zullen nog wat kleine aanpassingen in de documenten komen voor het nieuwe seizoen, zoals ook de nieuwe regels rondom de clubafdracht voor seizoen 2023-2024. De documenten worden zo snel mogelijk op de website aangepast.

 

Denk er aub aan: Het Mezen logo mag alleen op kleding van Reece via Hockey Direct.

 

En tot slot willen we hierbij nogmaals een oproep doen aan iedereen om de sponsor commissie te komen ondersteunen. We kunnen hulp gebruiken bij de teamkleding, sponsorcontractbeheer en nog veel meer dingen. Kom gezellig een keer kennismaken tijdens een overleg. Stuur een bericht naar [email protected], zodat we je kunnen uitnodigen voor ons eerstvolgende overleg.

 

Bijlage